Baneheia-saken

Det er viktig for legitimiteten sier politimester Kjerstin Askholt i Agder politidistrikt til TV 2. Norge Det er Spesialenheten for politisaker som skal undersøke dette.


Pin Pa Vg

Grunnlaget for etterforskningen er politiets forberedelse av Gjenopptakelseskommisjonens behandling av Baneheia-saken.

. Av Arnfinn Storsveen og NTB. Tips oss denne Nyheter denne Næringsliv denne Trafikk denne Meninger denne Magasin denne Sport denne Bolig denne Bil og motor denne Sideblikk denne Kultur denne TV denne. Vi mener det er riktig med en slik etterforskning i en så alvorlig sak som Baneheia-saken der alle forhold må belyses også dette.

Jan Helge Andersen i bilen med forsvarer Svein Holden utenfor på vei til nytt avhør. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken. Vi ser fram til å se konklusjonene fra etterforskningen.

Spesialenheten for politisaker skal etterforske om politiet kan ha begått tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Nå med politiet i Oslo etter at Baneheia-saken ble gjenåpnet. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

Minst én person er mistenkt i. 1 day agoPolitiet er ferdig med de tekniske undersøkelsene i Baneheia-saken og det er ikke påvist DNA etter Viggo Kristiansen etter det TV 2 og NTB forstår. Nå er han siktet på nytt for dette drapet.

Vi har ikke vært kjent med at Spesialenheten har startet denne etterforskningen før pressemeldingen kom. Kristiansen mener at han ikke var med å voldta og drepe Lena Sløgedal. Mai 1990 10 år og Stine Sofie Sørstrønen født 10.

Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforsking knyttet til politiet sin forberedelse av Gjenopptakelseskommisjonens behandling av Baneheia-saken. 2022 1105 Oppdatert 4. Mai 2000 og den påfølgende straffesaken.

I fjor ble det klart at Baneheia-saken skal bli gjenopptatt. Lena Sløgedal Paulsen født 14. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken.

I 2021 ble det vedtatt å gjenoppta saken. Det ble i stedet. Viggo Kristiansens forsvarer Arvid Sjødin sier at det er på høy tid at Spesialenheten blir koblet inn.

Under soningen av dommen fikk han god kontakt med en prest i fengselet som han snakket med ukentlig om blant annet. Minst én person er. Nå skal det også bli undersøkt om politiet har holdt tilbake viktig fakta i saken.

Det er ikke påvist DNA fra Viggo Kristiansen som jeg kjenner til skriver han i en SMS. Ved Oslo politidistrikts nye etterforsking av saken kom det frem at Jan Helge Andersen har hatt en tidligere straffesak som ble etterforsket i 2009 og som det ikke var opplyst om fra Agder politidistrikt ved forberedelsen av gjenopptakelsesbegjæringen. Andersen er siktet for drapet han ble frikjent for.

Under Oslo politidistrikts nye etterforskning av saken kom det frem at Jan Helge Andersen har hatt en tidligere straffesak som ble etterforsket i 2009. Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptagelsen av Baneheia-saken. Mai 1992 8 år ble voldtatt knivstukket og drept i friluftsområdet Baneheia.

Fakta om Baneheia-saken Stine Sofie Sørstrønen 8 og Lena Sløgedal Paulsen 10 ble voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand 19. SIKTET PÅ NYTT. Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken.

1 day agoIfølge TV 2 blir undersøkelsene avsluttet etter at politi og påtalemyndighet fikk beskjed fra laboratoriet i Sveits om at de siste DNA-sporene ikke lot seg analysere. PRESSEMELDING SPESIALENHETEN ETTERFORSKER SAKSFORHOLD MED TILKNYTNING TIL BANEHEIA-SAKEN. Gjenopptakelseskommisjonen vedtok i 2021 å gjenåpne Baneheia-saken.

Spesialenheten for politisaker har iverksatt etterforskning for mulige tjenestefeil fra politiet i forbindelse med gjenopptagelsen av Baneheia-saken. I 2002 ble Jan Helge Andersen dømt til 19 års fengsel i Baneheia-saken. 1 day agoPolitiet er ferdig med de tekniske undersøkelsene i Baneheia-saken og det er ikke påvist DNA etter Viggo Kristiansen etter det TV 2 og NTB forstår.

To dager senere ble de funnet. Viggo Kristiansens advokat Arvid Sjødin sier til NTB at det ikke er påvist DNA fra hans klient. Etterforskningen består blant annet i å gjennomføre avhør og innhente dokumentasjon.

Statsadvokaten sier at Baneheia-saken fremdeles er under etterforskning etter at Viggo Kristiansen fikk saken gjenopptatt. Minst én person er. Baneheia-saken var drap på to jenter i Baneheia i Kristiansand 19.

Jan Helge Andersen ble i 2002 frikjent for drapet på Lena Sløgedal Paulsen 10. I dom fra 2002 ble Viggo Kristiansen dømt for voldtekten og drapet på Paulsen og Sørstrønen.


Https Www Facebook Com Oddbjorg Einervold Underholdning Podcast Vaer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel